VARM KOMPRESSIONSMASSAGE

  

Varm kompressionsmassage ges med en varm väldoftande hampakudde. Massagen utförs med tryck på kroppen och ges i kombination med vanlig massage.

HUVUD, NACKE OCH AXELMASSAGE

  

Huvud, nacke och axelmassage ges oftast då tid inte finns för längre massage. Vid spänningshuvudvärk är denna typ av massage ett utmärkt val. Det går snabbt och ni kommer att må mycket bättre

OLJEMASSAGE

  

Oljemassage har många likheter med thaimassage men är mycket mjukare och fokuserar mer på muskelknådning. Vi inför även viss thaimassage för att stretcha ut musklerna. Det är en typ av massage som är stimulerande för vävnaderna i kroppen. Det kan även vara den typen av massage som gör att man känner sig yngre och som även får kroppen att se lite yngre ut

THAIMASSAGE

  

Traditionell thaimassage använder sig inte av oljor eller hudkrämer. Thaimassage handlar mycket om att trycka ihop, stretcha ut och gunga delar av kroppen. Djupt statiskt tryck och rytmiskt tryck är viktiga ingredienser. Massören brukar följa särskilda linjer i kroppen.

AROMAMASSAGE

  

Det finns flera olika sätt som man kan genomföra aromaterapi på. Vi på SportMassage erbjuder aromamassage där man ger en massage med speciella oljor. Man får inte bara de positiva effekterna av oljorna utan även av massagen. Vid massage frigörs hormoner och de gör att man mår bra. Oljorna går ner i huden. Det finns olika typer av oljor beroende på vad det är man vill uppnå. De kan vara sensuella, avslappnande och en del uppiggande.

FOTMASSAGE

  

Fotmassage sätter igång blodcirkulationen och löser upp spänningar i kroppen. Foten är den kroppsdel som ligger längst bort från hjärtat och har därefter också sämre cirkulation. Undersökningar har visat att fotmassage sänker hjärtfrekvensen och stressnivån.